maanantai 11. toukokuuta 2009

Älä ota musta malliaEDIF. SALINAS 2

Joo. Piilotin edellisen blogini. Enkä tajua edes mistä tämä blogiraivostuminen johtuu. Kuvablogi poistui kokonaan ja tuon pitkäaikaisen laitoin näkyväksi vain itselleni. Ehkä vielä muutan mieltäni joskus ja palaan sinne, mutta nyt raivostutti niin suuresti katsella sitä, että tähän päädyin.

Koulun suhteen on voimaton olo. Sellainen, kuin olisi viime metrit 1500-metrin juoksusta jäljellä tai sellainen, kun ei jaksa kuunnella enää yhtään novelliesittelyä, vaikka niitä on jäljellä vielä ainakin kuusi. Tälläkin hetkellä pitäisi olla kirjoittamassa esitelmää Lumieren veljeksistä ja esseetä aiheesta My dream job. Huoh enkä jaksaisi istua koneella, mutta teen sitä silti.
Enää tämä viikko ja muutama päivä koeviikkoon.

En tajua kuinka nopeasti Espanja-aika taas vierähtikään. Enää kolme viikkoa jäljellä nimittäin. Toisaalta tuntuu, että olen jo ihan valmistautunut elämään kesä-Helsingissä. Puistot ja raitiovaunut ja ikkunalaudat ja harmaa asfaltti(ihan totta). Ikävöin niitä. Täällä asfaltti on keltaista. Tai edes ole, mutta sellainen olo tulee.

Valvoin eilisyönä myöhään. Lähiaikoina mulla on ollut paljon nukahtamisvaikeuksia. Eilisyön vietin selaillen korkeakouluoppaita. Niin paljon kiinnostavia aloja ja vain yksi elämä! Sääli. Muistan kun olin yläasteella ja kysyin, voiko käydä ensin yhden lukion ja sitten toisen. Koska oli liikaa hyviä vaihtoehtoja. Päädyin kyllä ehkä parhaaseen!

Ilosaarirock 2009 esiintyjät eivät voisi olla parempia. Monia, joita olen kuunnellut pitkään ja hartaasti, mutten ole koskaan nähnyt ja toisia, joita en ole koskaan kuunnellutkaan, mutta kuulostavat niin mielenkiintoiselta etten kestä! Lippu on onneksi jo hankittuna. Pelottaa vaan maanantaipäivä rokin jälkeen töissä. Pelottaa muutenkin se työ. Toivottavasti selviydyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti