maanantai 18. toukokuuta 2009

Ihanat miehetOlin tässä muutama viikko sitten Lunan äidin meikkikurssilla ja siksi näytän tuolta.

Tapasin lauantaina ja sunnuntaina monta ihanaa miestä, mutta en buddhainnostuksissani ole vielä ehtinyt niistä kirjoittaa.

El primero: Mies, jolta ostin markkinoilla aurinkolasit
Suloinen vanha ja ruskettunut pappa, jolla taisi olla koko omaisuutensa mukanaan markkinoilla. Valitettavasti hän ei löytänyt monien matkalaukkujensa seasta peiliä, mutta ostin aurinkolasit siitä huolimatta. Hän antoi vähän alennusta vaikken sitä edes pyytänyt.

El segundo: Mies, joka söi aamiaista

Keski-ikäinen ja ikäisekseen komea mies söi yksin aamiaista omituisessa kahvilassa, jossa kävin istumassa, mutta josta lähdin kun minulle ei tarjoiltu. En edes puhunut hänelle, mutta hymyilytti se tilanne.

El tercero: Mies, jonka kanssa kahteet kohtasivat
Kävelin ruokakaupan ohi, katsoin sisään ja tuijotin vahingossa tätä miestä. Käveltyäni kaupan ohi tajusin tarvitsevani vettä. Kävin kauppaan, ostin vettä ja valitsin vahingossa tämän miehen kassan. Hän nauroi minulle ja minua nauratti vielä enemmän. Enkä ole ihan varma miksi.

El cuarto: Mies, joka maalaa oveaan
Talossamme asuu iloinen mies, joka tervehtii iloisimmin kaikista. Lauantaina hän maalasi oveaan rappukäytävässä, kuunteli intialaista musiikkia ja tervehti iloisesti.

El quinto: Mies, tai poika vielä
Poikaystävämateriaalein kaikista. Analysoimme Johannan kanssa vieressämme istunutta kaveriporukkaa, johon kuului tämä poikaystävä, hänen tyttöystävänsä, pikkupoika ja silmälasityttö. Poikaystävä teki vaikutuksen poikaystävämäisyydellään, mutta Johanna näki hänessä jotain pöljämäisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti