sunnuntai 10. tammikuuta 2010

tarvitsen sinua ja sanatonta kieltä

1. Luhistuminen lomalta paluun jälkeen, enkun tunnin lintsaus jotta voi kerätä itsensä, väsymys mittaamaton, kuinka monta tuntia seuraavaan lomaan-tunteet, ahdistavuus mutta ihanin Milkan lukiodiplomipuffi.


2. Innostuminen, ykkösenergiaa teatterioppiohjausdemoon, ohjaajan tulee tietää mitä hän haluaa, mikä on villiä, minun tulee tietää mitä haluan, haluan luonnollisuutta ja oikeita ihmisiä.


3. Pimeässä asuva ystäväni ja hänen koiransa, Korkein Oikeus -fiilikset, toiset lähtee Intiaan pakoon pimeyttä toiset lahnautuu ja jäätyy Helsinginkadulla. Korvat jäätyy ellei ole pipoa.


4. Nolot käännytykset, ei kauaa odottelua ja ruisleipä on ihanaa, tupakka on mukavaa, kotini on parhaalla paikalla ikinä, Emma 18. Olispa kesä.


5. Viekas viini, juomapelit, taskukädet ja lämmittäjä, juoma-anteliaat ystävät, krokotiilijuoma katosi kovin äkkiä, sain aloittaa lähes kaikki vesiputoukset, meidän suhteessa on paljon hiuksia.


6. Humalassa juoksentelu, varmaan 30 asteen pakkasessa seikkailu, luistelu, pussailu, ihmettely ja englannin puhuminen, Lasin koulun katolle kiipeämisyritys, lumisiin autonpelteihin piirretyt sydämet, lumiset kengät ja jäätyneet varpaat, jalassa rakko ja hirmu onnellinen mieli.


7. Nukkumattomat yöt aiheuttavat hartiasärkyä, silmäpusseja, kuulusteluita, läksyjen feidailua, sunnuntaiahdistuksen kasvamista, lomaikävää ja pelkoa huomista koulupäivää kohtaan.

1 kommentti: